Verkkosivuja drive-in kaistalta?Verkkosivu rakentamisen online-alusta Wix.com on vähän kuin roskaruoka ravintolat, kukaan ei tunnusta käyttävänsä, mutta silti se on maailmanlaajuisesti yksi suosituimmista WYSIWYG-alustoista. (Linkki Wikipediaan)


Wixin helppous, nopeus ja hinta vetävät puoleensa ihmisiä, joille kotisivujen rakentaminen on ajankohtaista. Olen rakentanut verkkosivuja useilla eri alustoilla. Ensin harrastusmielessä, sitten työn puolesta erilaisille yrityksille ja viimeiset pari vuotta elättänyt itseni ensin sivutoimisesti ja nyt päätoimisesti online kursseilla ja niiden rakentamisella. Wix taipuu tähänkin ja käytön pystyy helposti opettamaan niin verkkosivujen tilaajalle kuin muillekin käyttäjille.


Wixiltä löytyy valtava määrä ohjevideoita verkosta, mutta valitettavasti ainakaan vielä alustaa ja sen käyttötukea ei ole saatavilla suomenkielisenä. Kielimuuri aiheuttaa toisinaan haasteita ja tästä syystä olenkin matkan varrella saanut paljon kysymyksiä erinäisiin aiheisiin liittyen, näihin kysymyksiin pyrin tässä blogissa vastaamaan.


Jos sinulla on Wixiin liittyen mitä vain kysyttävää niin kysy ihmeessä kommentoimalla tähän alle, koostan kysymyksiä ja vastailen niihin tämän blogipostauksien välityksellä muutaman kerran kuukaudessa.


- Heidi

9 katselukertaa0 kommenttia

©2019 by Hestnord Oy