Rekisteröityminen Wix.comiin - ohjeet vaihe vaiheelta

Päivitetty: 6. touko 2020

Linkit postauksessa eivät ole affiliate linkkejä, enkä hyödy niistä taloudellisesti.


Ensimmäinen konkreettinen askel omien verkkosivujen rakentamisessa on kirjautua sisään Wix.com alustalle. Ennen tätä olet jo ehkä suunnitellut, pohtinut, miettinyt ja ajatellut riittääkö oma osaaminen, riittääkö aika tekemiseen, mitähän ne kustannukset mahtaa olla ja monta muuta olennaista ja ehkä epäolennaistakin seikkaa.


Wixiä voit käyttää ilmaiseksi rajoittamattoman ajan, mutta ilmaisversiossa näkyvät sivuston omat mainokset, etkä voi ottaa omaa domainia käyttöön. Pystyt siis julkaisemaan verkkosivusi, mutta sen osoite on muodossa https://kirjautumisnimesi.wixsite.com/sivunnimi - ei kovinkaan helppo osoite, tästä syystä suosittelen aina maksullista pakettia, mutta sitä ei tarvitse vielä miettiä. Ilman maksuja pääset tekemään sivuja ja tutustumaan alustaan ilman, että luovutat laskutustietojasi. Wixillä ei ole mitään rajoitusta sen suhteen kauanko ilmainen versio on käytössä, monilla muilla vastaavien palveluiden tarjoajilla ilmainen käyttöaika on usein 14-30 vuorokautta.


Suosittelen, että tutustut ja perehdyt sivuihin, niiden käyttöön ja tarvitsemiisi ominaisuuksiin huolella ennen kuin ostat maksullista pakettia. Jos haluat domainin samassa paketissa, tulee sinun sitoutua vuoden sopimukseen ja jälkeen päin harmittaa, jos toteatkin että et saa sivujasi julkaistua. Pohdi siis maksullista pakettia vasta kun sivusi alkavat olla muutoin julkaisu valmiit.


Wixiin kirjautuminen ei ole vaikeaa, mutta jos olet aloittamisen rohkeutta vailla katso alla oleva video, tai sen alapuolelta löytyvä ohje joka ohjaa askel kerrallaa klikkailemaan oikeita kohtia.Kuvaohjeet vaihe vaiheelta:


1. Siirry sivulle Wix.com. Klikkaa oikeassa yläreunassa linkkiä "sign in".

2. Keskellä sivua tekstin "Log in" alta löytyy kysymys oletko uusi Wixillä? ja sen perässä linkki "Sign up" klikkaa tätä.


3. Kirjoita sähköpostisi kahdesti. Keksi itse sopiva salasana ja kirjoita se myös kahdesti. Klikkaa "Sign up". Vaihtoehtoisesti voit kirjautua Facebook tai Google tilisi avulla.4. Nyt olet kirjautuneena sisälle. Helppoa ja nopeaa siis tämäkin. Ennen kuin aloitat tekemään omia sivujasi suosittelen tutustumaan "Get inspired" -osioon, josta löydät malleja siitä mitä muut ovat Wixillä toteuttaneet.


5. Käy vahvistamassa sähköpostiisi tullut vahvistusviesti.


Seuraavassa postauksessa opetellaan hyödyntämään Wixin tekoälyä verkkosivujen rakentamisessa.


Aurinkoista viikkoa!

Tallenna postaus Pinterestiin tai jaa se eteenpäin kaverille, jonka tiedät pohtivan omien verkkosivujen perustamista.


Hestnordin blogista löydät viikoittain uusia postauksia Wix.comiin ja muihin online-alustoihin liittyen.


- Heidi


Sivustomme ei ole virallinen Wix.com tukisivusto. Meillä on kuitenkin lupa käyttää Wixin logoa postauksissa, joissa ohjeistamme alustan käyttöä.

1 katselukerta0 kommenttia

©2019 by Hestnord Oy